TED KOCAELİ KOLEJİ 6. SINIF ÖĞRENCİLERİ ERKANSAS CITY’DE!

TED Kocaeli Koleji 6. Sınıf öğrencileri, Main Course dersi kapsamında 30.05.2019 tarihinde Erkansas City’ye gezi gerçekleştirdiler. Karamürsel’de kovboy kasabası konseptinde bir kahvaltı mekânı olan Erkansas City’de öğrenciler, arkadaşlarıyla paylaşmak istedikleri konular hakkındaki sunumlarını gruplar halinde İngilizce olarak hazırlayarak sundular. Teksas temalı mekânda İngilizce sunumlarını yaptıktan sonra oyunlar ve kovboy gösterileri ile eğlenceli zaman geçirdiler.

Okul içinde öğrencilerimize sağladığımız akademik destek ve fırsatların okul dışında farklı ortamlarda da sürdürülmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Böylece öğrencilerimiz hem farklı ortamlarda birlikte bulunmanın getirdiği heyecanla dili kullanmaya dair iç motivasyonlarını yükseltecek hem de öğrendiklerini farklı platformlarda etraflarındakilerle paylaşmanın keyfini yaşayacaklardır.

Tüm fotoğraflar için buraya tıklayabilirsiniz.