TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GEZİSİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencilerine mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 14 Şubat 2019 Perşembe günü Gebze Teknik Üniversitesi kampüsüne gezi düzenlendi.

TED Kocaeli Koleji 10. sınıf öğrencilerinin katılmış olduğu Gebze Teknik Üniversitesi tanıtım gezisi, öğrencilerimizin 10. sınıftan sonra yapacakları alan seçimlerinde ve belirlemiş oldukları hedeflerini netleştirmede yardımcı olmak amacıyla düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz Gebze Teknik Üniversitesinde, genetik mühendisliği ve moleküler biyoloji, bilgisayar mühendisliği, elektronik mühendisliği bölümlerini gezmiş ve öğretim üyelerinden üniversitede yaşam, bilimsel çalışmalar ve laboratuvar çalışmaları hakkında bilgi almıştır.  Bilim İnsanı Yetiştirme Programı öğrencilerimiz 10 ve 11. sınıfta yapacakları bitirme projeleri ile ilgili soru sorma fırsatı bulmuşlardır.